Sportieve Workshops


De meest originele sportieve workshops speciaal voor jouw Teambuilding!

Een Teambuilding waar iedereen het op werk nog lang over gaat hebben, dat is natuurlijk wat je voor ogen hebt. Op een saai programma zit niemand te wachten. Sportief bezig zijn is een geliefde activiteit waar je ook nog eens veel bij kunt lachen, zoals een workshop zumba. Daar krijgt het hele team een boost van. Stap je liever iets meer uit de comfort zone?  Wat dacht je van een workshop streetdance of salsa dansen? Voor de fanatiekelingen is kickboksen of capoeira zeker een schot in de roos

Jouw Teambuilding op een sportieve  manier invullen? Dat doe je met één van onze sportieve workshops zeker! Of het nu gaat om een teamuitje, personeelsuitje of bedrijfsuitje, u bent op het juiste adres voor een orginele activiteit op sportief gebied!

Ons aanbod is altijd inclusief alle nodige materialen en middelen, en uiteraard wordt elke workshop door ons vaste team volledig afgestemd op jouw wensen, het aantal deelnemers en de gewenste tijdsduur. Al onze activiteiten worden uitsluitend verzorgd door professionals uit het vak. Keer op keer betrekken zij op een enthousiaste manier iedereen van begin tot eind bij de workshop, en zorgen zij voor een onvergetelijke belevenis voor iedere deelnemer!

Ook als jouw team uit verschillende type mensen bestaat is het organiseren van een geslaagd Teambuilding geen probleem. Je kunt ervoor kiezen de groep op te splitsen, zodat een programma op maat kan worden samengesteld. De ene helft kan bijvoorbeeld een dans voorbereiden, terwijl de rest van een workshop rap geniet. Uiteraard kan dit ook gecombineerd worden met een spetterende presentatie.

Wij doen graag waar wij goed in zijn en zijn gespecialiseerd in het verzorgen van workshops & evenementen met een gevarieerd programma waarbij inhoudfun en communicatie de constante factor is.
Het grootste verschil met andere evenementenbureaus is dat Beleef-communicatie.nl binnen het bureau, naast het organisatorische gedeelte, beschikt over eigen entertainment, docenten en showconcepten van het hoogste niveau.